A Park minimális bérleti díja (10-50 fő között, létszámtól függetlenül) egységesen 250.000 Ft + 27% Áfa.  

Nagyobb létszámú rendezvények ( céges esemény, családi nap, termék bemutató...) esetén egyedi árajánlatot küldünk.                                            A normál időtartamú rendezvényre (09.00 – 19.00 között) történő előkészületek (betelepülés) illetve utómunkálatok (kitelepülés) általánosan csak a rendezvény napján reggel 06.00 óra és éjszaka 24.00 óra között lehetségesek. Amennyiben ettől eltérő időpontokban szeretnék megoldani a be ill. kitelepüléseket akkor azok költségei az alábbiak szerint alakulnak:

előző napi betelepülés                            60.000 Ft + 27% Áfa                    

reggel   06.00 óra előtti érkezés             óránként 5.000 Ft + 27% Áfa

másnap 00.00 óra utáni távozás            óránként 8.000 Ft + 27% Áfa

 

Rendezvényen használt eszközök raktározását, illetve a park területén kijelölt helyen történő tárolását napi 10.000 Ft + 27% áfa összegért vállaljuk.

 

Területen hagyott őrizetlen eszközökért azonban felelőséget nem tudunk vállalni!

 

 

Májustól szeptemberig a hétvégeken kívül, hétköznap is lehetőség van a park bérlésére. A hétköznapi rendezvények legkorábban 17.00 órától kezdődhetnek. A rendezvények zenei hangosításának (koncert, disco) záró időpontja 22.00 óra! A kerületi rendelet miatt 22.00 óra után nem lehet a pihenést zavaró zenei, illetve hangoskodással járó tevékenységet folytatni a területen. Ezért a parkban csak 22.00 óráig lehet bármilyen zenei tevékenységet folytatni. Ez időpont után csak csendes tevékenység engedélyezett. 

 

Amennyiben komplex rendezvénycsomagunk keretében, a rendezvény lebonyolításához szükséges helyszínen túl, a szórakoztató, felfújt, felnőtt, gyerek, csapatépítő játékokat valamint a hangosítást és esetleges fellépőket, valamint a vendéglátáshoz a Park által ajánlott catering szolgáltatót választják, úgy kedvezményt adunk a parkbérleti díjból.               A bérleti díj fejében biztosítjuk a Park területét, valamint a park területén található nyilvános létesítmények kizárólagos használatát - a főépület kivételével - (medencék, sportpályák, nagysátor színpaddal, lelátóval).
Orvosi ügyelet díja 

(1 fő mentőorvos): 

24. 000 Ft + Áfa

8 órás időtartamra számítva 

8 órát meghaladó rendezvény esetén további 3000 Ft/óra az alapdíjon felül

1000 fő feletti rendezvény esetén 3 fős személyzet látja el az orvosi ügyeletet mentőautóval, sürgősségi felszereléssel:          

 85. 000 Ft + Áfa

A díjak tájékoztató jellegűek. Az adott rendezvényre kérjen külön árajánlatot, rendezvény időre és vendég létszámra optimatizálva!

 

A rendezvényen a parkolásért a parkon belül külön díjat nem számítunk fel. A parkon kívüli parkolás a KRESZ szabályainak betartásával ajánlott.

Helyszínen bérelhető asztali logikai játékok. 50.000 Ft + Áfa 

 

Hangosítás, műsorvezetés, retro disco