Homo Ludens a játékos ember, mondták a régi rómaiak. Mert bizony mindannyian azok vagyunk, ha nyíltan nem is, de valahol a szívünk mélyén biztosan. A kultúra egyik alapja a játék. Nézd meg a játszót és tudd meg ki ő! Talán ezért is fedeztük fel a játékot és éli reneszánszát az élet legkülönbözőbb helyzeteiben, a családi életben, a társasági találkozókon, munkahelyi rendezvényeken és az üzleti életben egyre népszerűbb partner kapcsolatokban és médiákban. Nagyon fontos, hogy játszani nemcsak a gyermekeknek, hanem a felnőtteknek is lehet.

Célunk egy olyan újfajta kreatív gondolkodást, hangulatteremtést biztosítani megrendelőinknek, mely egyszerre szórakoztató, interaktív és újfajta aspektusból közelíti meg a világot. Partnereink számára a játék területén elért magas fokú tudásunk és információink átadása elsődleges feladatunk.
 

Mese

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer volt egyszer egy játszótér. Messzi földről ide járt mindenki játszani. Történt egyszer, hogy arra vetődött Senki fia. Ahogy ott állt és tátotta a száját, egyszer csak eldübörgött mellette Mihaszna, s lendületből belevetette magát a játékba. Senki fia enyhe bizsergést érzett mehetnékjében a történtektől, de mintha földbegyökeredzett volna a lába, nem mozdult. Mihaszna nem volt rest, így a nap folyamán még kétszáznegyvenhatszor dübörgött el az ácsorgó Senki fia mellett, s vetette bele magát a játszótér örömeibe. Estére mindketten elfáradtak, ki a játéktól, ki a gondolattól - milyen jó lett volna játszani.
Egy kérdés és egy jó tanács jár még ehhez a meséhez:
Mi haszna van a játéknak, ha senki fia sem él a lehetőséggel ?
Az élet véges, a játék örök. Ezért boldog nyugdíjas éveink elérésének legbiztosabb módja, ha gyermekkorunkat az első hatvan évünkben éljük meg.
 
 

Rólunk írták

Sziasztok!

 

Szeretném Mindenkinek megköszönni a profi hozzáállást a családi napunkhoz. Nagyon szépen köszönünk mindent. A körülményekhez képest (csak aznap esett az eső ) nagyon jól sikerült és az ott lévők jól érezték magukat. Mivel Ti egy nagyon összeszokott csapat vagytok, ezért ezt nagyrészt Nektek köszönhetjük .

 

Robert Bosch Kft.

(AE-BE/ENH-Bp osztály)

2013.szeptember 18

 

 

Szeretnénk megköszönni, a tegnapi rendezvény során tanúsított rugalmasságotokat, hozzáállásotokat, kitartásotokat, gyors reagálásotokat az adott szituációkra. A rendezvényen a 1062 visszaregisztrált résztvevőből 1011 vett részt, ami már önmagában nagy sikernek mondható, viszont a Ti alázatos munkátoknak köszönhetően az elégedettség 100%-os!!!

Remélem mihamarabb találkozunk egy következő rendezvény kapcsán! 

Perfect Event Rendezvényiroda

2015.június.08

Köszönjük a lehetőséget, hogy Kamaraerdőn rendezhettük meg az I. Újbudai Focimajálisunkat, minden segítségetekért hálásak vagyunk. Az esemény sikere minden várakozásunkat felülmúlta, ez a helynek és a rengeteg munkátoknak is köszönhető. A résztvevők visszajelzései nagyon pozítívak, mindenki jól érezte magát és várják a következő eseményünketMég egyszer nagyon köszönjük a segítségeteket! Remélem a jövőben is együtt tudunk működni.

 

Király Nóra

Bp. XI. kerület alpolgármester

2016. május 22.